Camperverhuur

Altijd al gedroomd om met een camper de ultieme vrijheid van kamperen te beleven? Met je ‘eigen huis op wielen’ overal te gaan en staan waar je maar wilt? Om Noorwegen, Frankrijk, Italië of een ander prachtig land van Europa te ontdekken?

Wij maken het mogelijk met onze jonge, zeer luxe en compleet ingerichte campers.   

Omdat kopen van een goede camper een hele investering vereist, is huren vaak een goede oplossing. Men kan dan het echte “campergevoel” ervaren zonder meteen een grote investering te hoeven doen. Als men dan de smaak te pakken heeft en wat ervaringen rijker is, kan men altijd nog beslissen een eigen camper aan te schaffen die aan al je wensen voldoet.

Onze campers zijn zeer luxe uitgerust en hebben een volledig ingerichte inventaris waaraan weinig te wensen overblijft. Dat maakt onze campers uitermate geschikt voor het maken van langere reizen. Eventueel kunt u er een speciale campernavigatie en luxe tuinset bij huren.   

De campers zijn met een gewoon rijbewijs-B te besturen. De campers zijn volledig casco(all-risk) verzekerd, ook met pechhulp in het buitenland (zie hiervoor de verhuurvoorwaarden). Dit geeft een veilig gevoel voor zorgeloze vakantie.

Heeft u interesse, neem dan contact op met ons om de campers te komen bezichtigen en te boeken voor een heerlijke vakantie. Wij staan graag voor u klaar!


Camperoverzicht Camper inventaris lijst Reserveren / info Verhuurvoorwaarden

Verhuur

Wij zijn actief in het verhuren van zeer luxe en compleet ingerichte campers voor een heerlijke zorgeloze vakantie in het binnen-  en/of buitenland.

Naar verhuur pagina

Werkplaats

Vakmanschap en gediplomeerd personeel in combinatie met het juiste gereedschap zorgen ervoor dat uw auto, camper of bedrijfsauto in goede handen is in onze werkplaats.

Over onze werkplaats

Occasions

Wij hebben een aanbod van kwalitatieve occasions, zowel auto's, bedrijfsauto's en campers. 

 

Auto occasions

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers, Wij zullen u dan vakkundig te woord staan.

NEEM DIRECT CONTACT OP Tel. 040 - 292 01 60

Realisatie: Mind Panic Studio