Onze luxe huurcampers

Voor het seizoen 2018 hebben wij drie prachtige campers in de verhuur, waarvan één splinternieuwe 2018 model camper en twee 2017 model campers!

Onze campers zijn zeer luxe uitgerust en hebben een volledig ingerichte inventaris (zie inventarislijst) waaraan weinig te wensen overblijft. Dat maakt onze campers uitermate geschikt voor het maken van langere reizen.
Indien u wilt kunt u er een luxe tuinset (zie beschrijving "tuinset") en/of een speciaal Camper-Navigatiesysteem bij huren.
Het navigatiesysteem heeft bijna alle campings/camperplaatsen in het geheugen staan en de afmetingen van de camper staan ingesteld zodat u niet op de verkeerde (te smalle) wegen en in te lage tunnels terecht komt. 

Onze campers zijn met een gewoon rijbewijs-B te besturen en zijn volledig casco verzekerd (all-risk), ook met pechhulp in het buitenland (zie hiervoor de verhuurvoorwaarden). Dit geeft een veilig gevoel voor zorgeloze vakantie!

Heeft u interesse, neem dan contact op met ons om de campers te komen bezichtigen en te boeken voor een heerlijke vakantie.
Wij staan graag voor u klaar!

Carado I447 Automaat (NIEUW 2018) (integraal)

Zeer mooie, ruime en erg luxe integraal camper (2018) met lengte bedden voor een heerlijke vakantie! De camper heeft een grote garage, lengte bedden e...

Integraal camper

Fiat Ducato 2.3MultiJet 180PK Autom.

4 zitplaatsen(gordel), 4 slaapplaatsen

Vanaf € 975,- per week

Meer informatie

Carado T447 (1) (half-integraal)

Zeer mooie, ruime en erg luxe half-integraal camper (2017) met lengte bedden voor een heerlijke vakantie! De camper heeft een grote garage, lengte bed...

Half-integraal camper

Fiat Ducato 2.3MultiJet 130PK

4 zitplaatsen(gordel), 4 slaapplaatsen

Vanaf € 925,- per week

Meer informatie

Carado T447 (2) (Half-integraal)

Zeer mooie, ruime en erg luxe half-integraal camper (2017) met lengte bedden voor een heerlijke vakantie! De camper heeft een grote garage, lengte bed...

Half-integraal camper

Fiat Ducato 2.3MultiJet 130PK

4 zitplaatsen(gordel), 4 slaapplaatsen

Vanaf € 925,- per week

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers, Wij zullen u dan vakkundig te woord staan.

NEEM DIRECT CONTACT OP Tel. 040 - 292 01 60

Realisatie: Mind Panic Studio